'The Batman': Wie is nou eigenlijk de slechterik!?

'The Batman': Wie is nou eigenlijk de slechterik!?

Eindelijk weten we wie de voornaamste tegenstander van Batman gaat zijn.

De trailer voor The Batman en het bijbehorende panel tijdens het DC FanDome onthulde de nodige details over de film van Matt Reeves. Een van die nieuwe details betreft de voornaamste schurk van de film. We wisten al dat Batman het druk zou krijgen, met de aanwezigheid van The Penguin, Catwoman en The Riddler. Maar nu weten we wie de voornaamste slechterik is.

Dat is, zoals al langer gedacht werd door fans, Paul Dano's The Riddler. Die neemt de centrale plaats in de film in als schurk en zal het Batman nog enorm moeilijk gaan maken. Naast hem zijn ook Penguin en Catwoman te zien, maar in kleinere rollen. Penguin heet nog niet zo en Catwoman heeft nog geen eigen kostuum.

Edward Nygma
De voornaamste slechterik zal dus Edward Nygma zijn. De trailer opent namelijk met de moord op de burgemeester van Gotham, Don Mitchell Jr., van wie we te zien krijgen dat zijn gezicht in ducttape ingewikkeld wordt. Daardoor stikt de beste man - een vreselijk lot - en wordt hij vervolgens gevonden door de politie van Gotham. Die roept Batman erbij, want er is een boodschap voor hem achtergelaten op het lijk van Donnie. Die boodschap is gericht aan Batman en bevat een code die volgens comic-fans lijkt op het geheime alfabet van de Court of Owls (een schurkengroep uit de comics).

Of de Court of Owls ook in de film zit is niet duidelijk, maar we weten dus wel zeker dat het een film wordt waarin Batman en Riddler gaan strijden!

NieuwsFilm

meest populair