Amazon Prime Video komt met vier nieuwe films

Amazon Prime Video komt met vier nieuwe films

Deze titels zijn nieuw toegevoegd.

Vorige week was echt een topweek op Amazon Prime Video. Deze week valt het nieuwe aanbod een beetje tegen, al is er wel wat nieuwe content toegevoegd. Het gaat om vier films. We zetten ze voor je op een rij.

The Peanut Butter Falcon (2019): Als Zak (Gottsagen) is ontsnapt, wil hij naar de worstelacademie van zijn idool, een worstelaar genaamd de Salt Water Redneck (Church). Tijdens z'n reis ontmoet Zak Tyler (LaBeouf), een voortvluchtige kruimeldief die hem besluit te helpen met zijn droom door hem te gaan coachen. Het ontsnapte duo doorkruist delta's, drinkt whiskey, vindt God en vangt vis. Ook overtuigen ze Eleanor (Johnson), een vriendelijke zuster die Zak naar het verzorgingstehuis terug moet halen, ervan om ze te vergezellen tijdens hun avontuur.


Unravelling Athena (2018): Deze documentaire kijkt naar de reis die vrouwen moeten maken die toptennisser willen worden. Een verhaal dat moet inspireren.


I, Pastafari (2019): Een documentaire over de snelst groeiende religie van de wereld: De kerk van het Vliegende Spaghettimonster.


El Candidato (2016): Een komedie die kijkt naar de campagne van miljonair Martin Marchand die graag verkozen wil worden.


NieuwsFilm

meest populair