Grote namen voor de 'Lockdown'-films van Netflix

Grote namen voor de 'Lockdown'-films van Netflix

Netflix komt met eigen 1,5-meter film.

Sinds februari / maart dit jaar is de wereld steeds verder in lockdown gegaan. Het is moeilijk voor te stellen, maar de mondiale overheden zetten miljarden mensen voor hun eigen en andermans veiligheid vast in huis. Versoepelingen volgen zich gelukkig in een rap tempo op en nu heeft Netflix onthuld dat er een reeks korte lockdown-films verschijnt.

Op 30 juni debuteren onder de titel Homemade enkele korte films op Netflix, gemaakt door enkele internationale topregisseurs. Vanuit hun lockdown-situatie hebben ze een persoonlijke, korte film gemaakt.

Grote namen betrokken
Onder meer Ladj Ly (Les Misérables), Gurinder Chadha (Bend It Like Beckham) en Paolo Sorrentino (The Great Beauty, The New Pope) en ook Black Panther en Mudbound-cameraman Rachel Morrison maakten een eigen Homemade-film.

Als klap op de vuurpijl vind je ook films van actrices Kristen Stewart en Maggie Gyllenhaal terug in de reeks. De trailer voor Homemade:


Van 30 juni vind je zeventien korte Homemade-films op Netflix, variërend van intieme dagboeken tot korte fictieverhalen in uiteenlopende genres. Hieronder de bijhorende poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair