'Marvel heeft enorm grote plannen voor Deadpool na Phase 4'

'Marvel heeft enorm grote plannen voor Deadpool na Phase 4'

Dat belooft wat voor de Merc with a Mouth.

Marvel zou mogelijk grote plannen hebben met Deadpool. Op dit moment krijgt de studio forse kritiek omdat er niets gebeurt met het personage van acteur Ryan Reynolds. Onder andere bedenker Rob Liefeld van de Merc with a Mouth is kritisch en vindt het onzin dat er zo lang gewacht wordt met een nieuwe film.

Maar nu horen we via Showbiz Cheat Sheet dat Marvel Studios enorm grote plannen heeft voor de franchise. Eerder deze week hoorden we al dat Deadpool misschien in een losse film verantwoordelijk zou zijn voor de verwoesting van het volledige X-Men-universum van Fox.

Crossover naar het MCU
Nu stelt Showbiz Cheat Sheet dat Deadpool daarna in meerdere Marvel-films te zien moet zijn. Dat is interessant nieuws, want hoe gaat Deadpool dan de oversteek maken? Zou hij dan echt het X-Men universum vernietigen en dan via het multiversum zijn opwachting maken in het MCU?

En natuurlijk is het de vraag of hij net zo grofgebekt mag zijn als hij al was in de Fox-films. Voorlopig is dit natuurlijk niets meer dan een gerucht dat we met een flinke korrel zou nemen.

NieuwsFilm

meest populair