Komt ook dit superheldenteam naar het MCU?

Komt ook dit superheldenteam naar het MCU?

Marvel Studios wil mogelijk aan de bak met Alpha Flight.

In de reeds 23 verschenen superheldenfilms van Marvel Studios in het Marvel Cinematic Universe hebben we in ieder geval al de Avengers en Guardians of the Galaxy voorbij zien komen. Nu is er het gerucht dat Alpha Flight zich ook gaat melden.

Volgens scooper en filmjournalist Caleb Williams (via The Direct) zou Marvel Studios dit team, met een link naar Wolverine, op het lijstje hebben staan om komende jaren naar het witte doek (of anders Disney+) te brengen. Zoals vaker bij geruchten ontbreken de details.

Maar wie vormen Alpha Flight?
In de comics van Marvel bestaat Alpha Flight uit Canadese superhelden. Ze verschenen voor het eerst in 'The Uncanny X-Men #120' uit april 1979 en werden bedacht om het achtergrondverhaal van Wolverine vorm te geven. Van 1983 tot 1994 kregen ze ook een eigen comicreeks.

Het originele team bestond uit de personages Guardian, Aurora, Northstar, Sasquatch, Shaman en Snowbird. De samenstelling veranderde echter vaak. Ook Wolverine was in bepaalde verhalen lid van de jongens en meisjes van Alpha Flight.



NieuwsFilm

meest populair