'Spider-Man' personage J. Jonah Jameson komt naar meer Marvel-films

'Spider-Man' personage J. Jonah Jameson komt naar meer Marvel-films

Volgens acteur J.K. Sommons gaan we Jameson de komende jaren nog wel vaker zien.

Een grote verrassing aan het einde van het vorig jaar verschenen Spider-Man: Far From Home was dat tijdens de credits J.K. Simmons voor het eerst sinds Sam Raimi's Spider-Man films te zien was als de iconische J. Jonah Jameson. Simmons heeft nu onthuld dat het daar niet bij blijft.

De Jameson uit de Spidey-films met Tom Holland moet iets minder flamboyant worden dan we gewend zijn, maar zijn snerende persoonlijkheid blijft onaangetast. Simmons zei tijdens een interview met SiriusXM het volgende over de toekomst van het personage:

"Het korte antwoord is ja; ik zal terugkeren als J. Jonah Jameson. Er is een toekomst voor Jameson na een paar jaar afwezigheid. Hij was kort te zien voor degenen die bleven zitten tijdens de credits van Far from Home... Ik heb al een verdere opwachting van JJJ gefilmd, en zover ik heb gehoord zijn er nu al plannen voor nog een film waarin hij te zien gaat zijn. Hopelijk zal hij in toekomst blijvend te zien zijn in de Marvel-films."

Jameson is back!
De vraag is nu voor welke film Simmons de opnames heeft gedaan. De opnames voor de derde Spidey-film met Holland moeten immers nog beginnen. Het kan een film als Black Widow of The Eternals zijn, maar natuurlijk ook een Marvel-serie als The Falcon and the Winter Soldier of WandaVision. Zodra hier meer duidelijkheid over is, brengen we jullie natuurlijk op de hoogte!

NieuwsFilm

meest populair