Is dit het eerste teken dat Doctor Doom snel naar het Marvel Cinematic Universe komt?

Is dit het eerste teken dat Doctor Doom snel naar het Marvel Cinematic Universe komt?

Marvel zou van plan zijn schurk Lucia Von Bardas te introduceren in een aankomende productie.

Marvel is van plan om Lucia Von Bardas te introduceren in het Marvel Cinematic Universe. Dat meldt primeurtjesjager Jeremy Conrad van MCU Cosmic. De komst van deze schurk is mogelijk een eerste stap naar de introductie van Doctor Doom.

Conrad beweert dat Lucia Von Bardas haar opwachting zal maken in The Falcon and the Winter Soldier, een serie die later dit jaar op Disney+ moet verschijnen. Von Bardas is niet echt een hele bekende naam, maar is mogelijk wel belangrijk voor de verdere ontwikkeling van Marvels filmuniversum.

In de comics was Von Bardas namelijk een tijdje de heerser van Latveria; het fictieve thuisland van Victor Von Doom alias Doctor Doom. Zij kwam aan de macht nadat de superschurk van de troon was gestoten. Ze gebruikte toen ook de naam van Doctor Doom.

De kans is dus groot dat Marvel met de introductie van een dergelijk personage de eerste zaadjes wil planten voor de komst van übernemisis Doctor Doom. Hij is mogelijk de opvolger van Thanos en kan het de helden met zijn superkrachten lang moeilijk maken.

NieuwsFilm

meest populair