De 'Animorphs' komen naar de bioscoop!

De 'Animorphs' komen naar de bioscoop!

Eigenlijk wel erg gaaf nieuws.

In de jaren negentig was de boekenreeks Animorphs best groot. De boeken van K.A. Applegate komen nu naar de bioscoop. Scholastic en Picturestart werken nu namelijk samen aan een verfilming.

Al sinds september 2015 horen we dat er gewerkt wordt aan een film hierover. Nu is het dus officieel en kunnen we er op rekenen dat de Animorphs naar de bioscoop komen. Het gaat om een groepje van vijf tieners en jongvolwassenen, die superkrachten hebben. Ze kunnen veranderen in bepaalde dieren en moeten die krachten gebruiken om kwaadaardige aliens te verslaan. Er werden meer dan 35 miljoen boeken verkocht.

In de maak
De franchise wordt geproduceerd door Erik Feit, die het volgende laat weten: "We weten dat deze boeken zeer terecht een stel gepassioneerde fans hebben - onszelf meegerekend - en we hopen dat Katherine Applegate en haar medeschrijver Michael Grant enorm trots gaan zijn als we Jake, Marco, Cassie, Rachel en Tobias tot leven brengen voor een nieuwe generatie."

De film wordt de eerste keer dat de boeken naar het witte doek komen. In de jaren negentig kwam er al een serie uit, maar die werd heel slecht ontvangen. Nu wordt er dus een nieuwe poging gedaan.

NieuwsFilm

meest populair