Videoland had echt een topweek met nieuwe films

Videoland had echt een topweek met nieuwe films

Er verscheen genoeg nieuws!

Het was een topweek op Videoland. Afgelopen week werden er maar liefst dertien nieuwe titels toegevoegd, waaronder de complete Hunger Games-reeks. Check hier ons overzicht.

The Hunger Games (2012)
De Hongerspelen speelt zich af in de verre toekomst waarin de Verenigde Staten zijn opgedeeld in 12 districten die allen onder bewind staan van een centrale overheid. Elk jaar dwingt deze overheid elk district om twee kinderen te kiezen die moeten deel nemen aan de live op tv uitgezonden Hongerspelen, een gevecht op leven en dood die naast eer en glorie ook voedsel oplevert voor het winnende district. Jennifer Lawrence speelt de rol van de 16-jarige Katniss Everdeen, die furore maakt tijdens De Hongerspelen.


The Hunger Games: Catching Fire (2013)
Nu de Hongerspelen voorbij zijn blijkt dat de centrale regering nog wat in petto heeft voor Katniss en Peeta. De 75ste editie komt er namelijk aan en daarbij moeten alle winnaars van vorige edities wederom meedoen aan de Spelen.


The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)
Katniss heeft het onmogelijke gedaan. Ze heeft voor de tweede keer de Hongerspelen overleefd. Maar er is geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want één ding is heel duidelijk geworden na de Quarter Quell: het is oorlog.


The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)
Nu het land Panem in een totale oorlog verkeert, neemt Katniss (Lawrence) het nog één laatste keer op tegen President Snow (Donald Sutherland). Samen met een groep van haar beste vrienden - waaronder Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Peeta (Josh Hutcherson), onderneemt Katniss een missie met de eenheid van District 13. Ze riskeren hun levens in een poging President Snow te vermoorden, die er zelf steeds meer geobsedeerd lijkt te zijn Katniss te doden. De dodelijke vallen, vijanden en morele keuzes die Katniss wachten in het Capitol, vormen een grotere uitdaging dan alle arena's die ze ooit betrad voor de Hunger Games.


The Nice Guys (2016)
Los Angeles, 1977. Privédetective Holland March moet samenwerken met krachtpatser Jackson Healy, om een vermissingszaak op te lossen. Het duo vindt in hun onderzoek een connectie tussen de vermissing van een jong meisje en de dood van een pornoster. Het brengt een complot aan het licht dat reikt tot in de machtigste kringen.


Huisvrouwen Bestaan Niet 2 (2019)
In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen.


Kapsalon Romy (2019)
Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma's grootste wens in vervulling te laten gaan.


The Perfect Catch (2017)
Alleenstaande moeder Jessica heeft een restaurantje dat niet goed loopt. Op een dag komt honkbalster Chase daar een hapje eten. Jessica had verkering met hem op de middelbare school en ze halen samen herinneringen op. Chase inspireert haar om haar zaak nieuw leven in te blazen. De vonk springt weer over en hun toekomst ziet er rooskleurig uit. Maar dan lijkt de carrière van Chase roet in het eten te gooien.


The Perfect Bride (2017)
Molly was vroeger een huwelijksconsulente, maar is nu een fitnesstrainer die bruiden helpt om zich voor te bereiden op hun grote dag. Ze ontmoet de charmante huwelijksfotograaf Nick en de vonken vliegen over en weer. Maar er blijkt een klein probleem te zijn: Nick is de verloofde van een van Molly's cliënten, een perfectioniste die een obsessie heeft voor de perfécte bruiloft.


The Perfect Bride: Wedding Bells (2018)
Molly was vroeger een huwelijksconsulente, maar is nu een succesvolle fitnesstrainer. Ze heeft een relatie met Nick, die veel succes heeft als huwelijksfotograaf. De twee zijn stapel op elkaar en besluiten te trouwen. Door problemen in hun leven én een oude vlam die ineens weer in beeld komt, beginnen Molly en Nick twijfelen aan hun besluit. Zullen ze elkaar uiteindelijk toch het jawoord geven?


Love, Of Course (2018)
De weduwe Amy brengt haar dochter naar de universiteit en ziet er tegenop om terug te keren naar een leeg huis. Maar dan krijgt ze een baantje van zes weken aangeboden om het jaarlijkse oogstfeest te organiseren samen met Noah, een hoogleraar. Amy en Noah kunnen het meer dan goed met elkaar vinden. Daardoor komt Noah, die nooit lang op één plek blijft, voor een moeilijke keuze te staan als hij een mooie baan in Australië krijgt aangeboden.


Just My Type (2020)
Journaliste Vanessa Sills weet met veel moeite de bekende schrijver Martin Clayborne te strikken voor een interview. Ze blijken een klik te hebben en Vanessa realiseert zich dat ze haar ambities en dromen compleet uit het oog is verloren. Als ze weer thuis is, ontvangt een mysterieus cadeau van Martin. Ze neemt een verrassend besluit en volgt haar eigen advies op: Leef het leven waar je van droomt!


De Notenkraak 2 (2017)
Surly en zijn vrienden, Buddy, Andie en Precious, ontdekken dat de burgemeester van Oakton City een gigantisch maar vrij armoedig pretpark wil bouwen. Hiervoor zal echter het stadspark, wat hun leefomgeving is, moeten wijken.


NieuwsFilm

meest populair