'Star Wars'-franchise moet vooral groot worden op Disney+

'Star Wars'-franchise moet vooral groot worden op Disney+

Met heel veel verschillende series.

De Star Wars-franchise gaat veel groter worden op televisie dan op het witte doek. Dat is althans het verhaal van Latino Review. De site stelt op basis van anonieme bronnen (en dus nemen we dit met een flinke korrel zout) dat er grote plannen zijn voor een universum op Disney+.

De serie The Mandalorian is een knallend succes. De serie weet heel veel kijkers te trekken en zorgde ervoor dat Disney+ heel wat abonnees trok. Het is dan ook niet vreemd dat er snel twee extra Star Wars-series besteld zijn: eentje rond Cassian Andor en eentje rond Obi-Wan Kenobi.

Groots universum
Volgens de site is het plan om een groots filmuniversum te bouwen. "Alle series moeten een centraal verhaal vertellen. De inspiratie daarvoor is Game of Thrones. Maar er wordt dan niet een Game of Thrones-achtige serie gemaakt. Het idee is meer alsof elke familie een eigen serie met een centraal verhaal krijgt, dat invloed heeft op de rest."

De bedoeling zou zijn om Dave Filoni de hoofdrol te geven in het maken van deze series. Daarbij zouden personages als Boba Fett, Ahsoka Tano en Admiral Thrawn hoofdrollen krijgen.

NieuwsFilm

meest populair