Bruce Campbell over zijn aandeel in de volgende 'Evil Dead'-film

Bruce Campbell over zijn aandeel in de volgende 'Evil Dead'-film

Wordt Fede Alvarez, de maker van deel 1, aan de kant geschoven?

De reboot van Sam Raimi's klassieker Evil Dead had in 2013 commercieel voldoende succes om een vervolg te lanceren. De berichten daarover druppelden afgelopen jaren langzaam binnen en nu spreekt ook de originele 'Mr. Evil Dead' himself hierover.

In een interview met EMPIRE onthulde Bruce Campbell de eerste details over het vervolg dat Evil Dead Now moet gaan heten. Tevens zal er wederom een vrouwelijke hoofdrolspeler zijn, net zoals de voorloper.

Dit betekent droevig nieuws voor de fans die hoopten dat Campbell, na het onlangs stoppen van de serie Ash vs. Evil Dead, misschien weer terug zou keren als het memorabele personage Ash Williams.

Wel zullen Campbell en Raimi weer fungeren als producenten achter de schermen: "Niemand zit nog te wachten op een bejaarde Ash. Vanaf dit punt moeten ze op zichzelf staan. Dat is prima en bevrijdend. We willen de serie gewoon actueel houden. De mantra is eigenlijk dat onze helden en heldinnen gewone mensen zijn. Dat is waar we mee doorgaan".

Regisseur
De twee hebben indie-regisseur Lee Cronin (The Hole In The Ground) op het oog om Evil Dead Now te gaan leiden. Na vele korte horrorfilms verdiende zijn debuut in 2019 op het Sundance Film Festival $3,4 miljoen dollar en blijft fans trekken op streamingsites en VOD-platforms.

NieuwsFilm

meest populair