Enorme wereldramp in trailer 'Greenland' met Gerald Butler!

Enorme wereldramp in trailer 'Greenland' met Gerald Butler!

Grootse rampen treffen (opnieuw) de aarde.

Een paar jaar geleden zagen we acteur Gerald Butler nog in de rampenfilm Geostorm, de slecht ontvangen financiële flop van regisseur Dean Devlin. Dit heeft Butler niet doen besluiten om het subgerne links te laten liggen. Je ziet hem namelijk hieronder in de eerste trailer voor een volgende grootse rampenfilm Greenland.

In deze nieuwe actiefilm staat de wereld voor een nieuwe verwoestende natuurramp. We zien hoe een gezin, met vader John Garrity en moeder Allison Garrity (Morena Baccarin) en twee kinderen, de ramp moet zien te overleven. In een race tegen de klok proberen ze een bunker te vinden waar ze kunnen schuilen. Maar ze zijn niet de enige die dat willen in alle paniek en chaos.


De regie van de film Greenland lag in handen van Ric Roman Waugh, bekend van de misdaadfilm Shot Caller (2017) en de actiethriller Angel Has Fallen (2019) ook met Butler.

De rampenfilm moet op 11 juni in de Nederlandse bioscoop verschijnen, maar dan moet de huidige coronaramp wel eerst zijn overwonnen en de wereld uit zijn.

NieuwsFilm

meest populair