Shia LaBeouf als zijn eigen alcoholistische vader in trailer 'Honey Boy'

Shia LaBeouf als zijn eigen alcoholistische vader in trailer 'Honey Boy'

De film is tot nu toe goed onthaald.

Shia LaBeouf is wel vaker op eigenaardige manieren in het nieuws verschenen. Ook kiest hij regelmatig speciale projecten uit, maar in zijn nieuwste film, Honey Boy, gaat hij nog een stapje verder. Niet alleen schreef LaBeouf het scenario van deze autobiografische film over zijn eigen leven, ook speelt hij zelf de rol van zijn aan alcohol verslaafde vader. De tweede trailer van de film is nu vrijgegeven.

Honey Boy vertelt het verhaal van de twaalfjarige acteur Otis Lort (Noah Jupe), die een enorm moeizame verstandhouding heeft met z'n manipulatieve, alcoholistische vader (LaBeouf). De relatie met deze crimineel en voormalig rodeo-clown eist z'n tol wanneer Otis tien jaar later een volwassen en succesvolle filmster is, gespeeld door Lucas Hedges. Bekijk de nieuwe trailer hieronder!



Erg goed onthaald
Honey Boy kreeg onlangs vier Independent Spirit Awards-nominaties: Beste Regisseur (Alma Har'el), Beste Cinematografie (Natasha Braier) en Beste Acteur in een Bijrol (LaBeouf en Noah Jupe). De film draait al vanaf 8 november in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair