Krachtige trailer 'Skin in the Game' duikt in duistere wereld vrouwenhandel en straatprostitutie

Krachtige trailer 'Skin in the Game' duikt in duistere wereld vrouwenhandel en straatprostitutie

Er is ook een nieuwe poster vrijgegeven.

Jaarlijks vallen nog steeds vele vrouwen ten pooi aan mensenhandel. Zij worden dan de straten op gestuurd om geld te verdienen als dames van plezier. De kleine, onafhankelijke film Skin in the Game behandelt dit thema met een op waarheid gebaseerd verhaal. De eerste trailer staat nu online.

Afgelopen week verscheen de eerste volledige trailer van Skin in the Game, het speelfilmdebuut van de in het Amerikaanse Oakland geboren filmmaker en muzikant Adisa. De film was vorig jaar al op enkele filmfestivals te zien en draait vanaf volgende maand in een select aantal bioscopen in Amerika. Het is te hopen dat Skin in the Game ook naar Nederland of op Netflix komt, want de onderstaande beelden zien er zeker krachtig en interessant uit.


Het verhaal
De vijftienjarige Dani (Sammi Hanratty), woonachtig in een Amerikaanse buitenwijk, wordt op klaarlichte dag ontvoerd. Ze blijkt het slachtoffer geworden te zijn van mensenhandel. De politie weigert Dani's wanhopige moeder (Elisabeth Harnois) in eerste instantie te helpen. Daarom besluit zij zelf op zoek te gaan naar haar dochter. Hierbij krijgt ze hulp van oud-prostituee (Erica Ash), die bekend is met deze duistere wereld. Niet iedereen overleeft overigens dit intense avontuur.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair