Mike Mitchell ('The Lego Movie 2') wil graag 'Plastic Man' maken

Mike Mitchell ('The Lego Movie 2') wil graag 'Plastic Man' maken

Ook een Marvel en DC-crossover ziet hij wel zitten...

Regisseur Mike Mitchell heeft deze week opnieuw zijn interesse in het regisseren van een superheldenfilm bekend gemaakt. Deze keer staat een bijzondere, zeer rekbare held op de verlanglijst van de regisseur van The Lego Movie 2...

Mitchell heeft namelijk interesse in het regisseren van een film rond het personage Plastic Man. Probleem: hij weet niet bij welke studio het karakter hoort. "Ze moeten ooit een film over die gast maken, maar ik weet niet of hij Marvel of DC is."

In december 2018 werd schrijfster Amanda Idoko ingehuurd om een script te schrijven voor een Plastic Man film. Of het hierbij gaat om hetzelfde project is niet bekend. Of Mitchell al gevraagd is door DC (dat is dus de studio met de rechten van Plastic Man) is ook nog onbekend, maar lijkt onwaarschijnlijk, gezien de reactie.

Een nog verregaande droom van Mitchell is een speciale Marvel/DC crossover film. "Ik ben absoluut dol op superhelden. Ik heb in een ver verleden een superheldenfilm gedaan, Sky High. Het lijkt mij super gaaf om ooit een ultieme film te maken met karakters uit zowel Marvel als DC!"



The Lego Movie 2 is nu digitaal, op DVD en Bluray te bekijken.

NieuwsFilm

meest populair