Disney deelt nieuwe tv-trailers 'Avengers: Endgame', 'Aladdin' & 'Toy Story 4'

Disney deelt nieuwe tv-trailers 'Avengers: Endgame', 'Aladdin' & 'Toy Story 4'

Heel veel nieuw beeldmateriaal!

Marvel is blij met de reacties op Avengers: Endgame en prijst de succesvolle blockbuster in een nieuwe tv-trailer dan ook extra aan met de lovende woorden van critici. Tevens zijn er de week ook nieuwe beelden verschenen van Aladdin en Toy Story 4. Hieronder een overzicht!

Avengers: Endgame | Cap vs Cap
Hoewel regisseurs Anthony en Joe Russo hebben aangegeven dat spoilers pas vanaf morgen gedeeld mogen worden, lijkt Marvel daar anders over te denken. Deze nieuwe tv-trailer toont namelijk een aantal toffe verrassingen uit de film, waaronder een scène waarin Captain America (Chris Evans) het opneemt tegen... Captain America?


Aladdin | Vanbinnen
Over een paar weken vliegen Aladdin (Mena Massoud) en prinses Jasmine (Naomi Scott) op hun magische tapijt de wereldwijde bioscoopzalen binnen. In deze gloednieuwe video leert Genie (Will Smith) de voormalige straatrat een belangrijke levensles.


Toy Story 4 | Nieuwe vrienden
Deze zomer komt Pixar, ondanks het einde van de derde film, tóch met een vierde prent. In Toy Story 4 gaat het verhaal van cowboyheld Woody (Tom Hanks) dus gewoon verder. Pixar bracht recentelijk deze mooie nieuwe tv-spot naar buiten. Deze gaat over het maken van nieuwe vrienden.



NieuwsFilm

meest populair