Gwyneth Paltrow aangeklaagd voor ernstig 'hit and run' ski-ongeluk

Gwyneth Paltrow aangeklaagd voor ernstig 'hit and run' ski-ongeluk

Er is een miljoenen rechtszaak tegen de actrice aangespannen.

Gwyneth Paltrow is aangeklaagd door een arts, Terry Sanderson, die beweert door de met een Oscar bekroonde actrice geraakt te zijn tijdens haar ski-uitje in Park City, in de Rocky Mountains. Volgens Sanderson raakte de actrice hem vol in de rug, waardoor hij hersenletsel opliep en meerdere botten brak. Maar i.p.v. van hem te helpen, liet de 46-jarige actrice hem blijkbaar gewond achter en stuurde ook geen hulp. Genoeg reden voor Sanderson om een miljoenen rechtszaak tegen Paltrow te beginnen.

Zo eist Sanderson maar liefst 3,1 miljoen dollar aan schadevergoeding. Ook heeft hij het ski-resort aangeklaagd, aangezien Sanderson beweert dat een ski-instructeur aanwezig was en de actrice vergezelde. Maar, na de botsing, gaf deze Sanderson de schuld en maakte de instructeur een rapport waarin staat dat Paltrow niet verantwoordelijk was voor de crash.

Ondanks het feit dat Sanderson zegt dat er een ooggetuige bij was die kan bewijzen dat het incident daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, liet een woordvoerder van de actrice weten dat ze de rechtszaak met vertrouwen tegemoet zien: ''Dit is een leugen; deze hele aanklacht is volledig ongegrond. Iedereen die de feiten leest, zal dat ook beseffen''.

NieuwsFilm

meest populair