Werkloze Charlie Sheen kan torenhoge alimentatie niet meer ophoesten

Werkloze Charlie Sheen kan torenhoge alimentatie niet meer ophoesten

Hij is nu tienduizenden dollars per maand kwijt aan alimentatie en wil graag een nieuwe regeling treffen.

Financieel heeft acteur Charlie Sheen (Mad Families, Scary Movie 5) vast betere tijden gekend. Sinds augustus 2016 zit Sheen namelijk al zonder werk en krijgt hij geen filmrollen meer aangeboden. Hierdoor kan hij de tienduizenden dollars aan alimentatie die hij maandelijks verschuldigd is aan de moeders van zijn kinderen bijna niet meer ophoesten. Bij de rechtbank vraagt hij nu om een nieuwe alimentatieregeling. Lees hieronder alle details!

Sheen moet maandelijks 20.000 dollar aan alimentatie overmaken naar de bankrekening van zijn ex-vrouw Denise Richards, met wie hij twee dochters heeft, namelijk Sam (14) en Lola (13). Aan zijn andere ex Brooke Mueller betaalt Sheen iedere maand 55.000 dollar, zo blijkt uit de rechtbankdocumenten. Sheen kreeg samen met Mueller zijn tweelingzoons Max en Bob (9). Per maand ziet Sheen dus 75.000 dollar aan alimentatie van zijn rekening verdwijnen.

Een behoorlijk bedrag dus, dat Sheen op dit moment niet meer kan ophoesten, omdat hij al jaren werkloos thuis zit. Sheen staat naar eigen zeggen bij veel studio's op de zwarte lijst. Minder werk betekent logischerwijs ook minder inkomen, daarom heeft hij nu een verzoek ingediend bij de rechter om de alimentatiebijdragen aan zijn beide ex-vrouwen fors te verlagen. Waarschijnlijk kan er met een lager bedrag ook wel worden voorzien in het levensonderhoud van de kinderen. De rechter doet in september uitspraak.

NieuwsFilm

meest populair