Emotioneel: The Rock dankt zijn stuntdubbel met gloednieuwe truck

Emotioneel: The Rock dankt zijn stuntdubbel met gloednieuwe truck

Wat een super mooi en tof gebaar!

Eerder deze week plaatste acteur Dwayne Johnson (Skyscraper, Jungle Cruise), alias The Rock, een hartverwarmende video op Instagram waarin hij zijn stuntdubbel bedankte voor zijn jarenlange trouwe dienst. Deze stuntman, genaamd Tanoai Reed, is tevens zijn neef. Johnson had een mooie verrassing voor hem in petto!

Hollywoodster en worstelaar Dwayne Johnson is zijn stuntdubbel behoorlijk dankbaar. Johnson werkt al zeventien jaar samen met zijn neef. Hun eerste film samen was The Scorpion King (2002). Tijdens zijn (soms levensgevaarlijke) stuntwerk heeft Reed al de nodige verwondingen opgelopen en botten gebroken. Onlangs liep Reed weer een blessure op en nu hij daar weer van is opgeknapt, besloot Johnson zijn trouwe partner eens flink te verrassen.

In deze video die Johnson op social media postte en sindsdien viral ging, verrast Johnson zijn persoonlijke stuntdubbel namelijk met een gloednieuwe pick-up truck. "Het is eer, broeder, en vanuit het diepst van mijn hart wil ik zeggen dat ik van je hou", zegt Johnson tegen Reed, "en ik wil je graag bedanken en... um... geniet van je nieuwe truck!" Wanneer Reed zijn onverwachtse cadeau ziet, schieten de tranen in zijn ogen. Wat een mooie actie van The Rock!

Een bericht gedeeld door therock (@therock) op



NieuwsFilm

meest populair