Voortplanting is niet Jennifer Anistons levensdoel

Voortplanting is niet Jennifer Anistons levensdoel

Zo vertelt de actrice in een openhartig interview.

In haar eerste interview na haar scheiding met Justin Theroux, heeft actrice Jennifer Aniston (Mother's Day, Storks) openhartig verteld over een aantal persoonlijke levenszaken, waaronder het keer op keer mislukken van haar relaties en het niet hebben van kinderen. De 49-jarige actrice doet een boekje open over de redenen waarom zij altijd kinderloos is gebleven.

"Sommige mensen hebben de misvatting dat ik mannen niet bij kan houden en geen kinderen wil krijgen, omdat ik mijn carrière op de eerste plaats zou zetten", begint Aniston. Volgens de Hollywoodster denken veel mensen dat haar hart gebroken was door haar scheiding met Theroux, maar dat blijkt niet het geval. "Niemand weet wat er bij mij achter gesloten deuren afspeelt". Zulke beweringen doen soms best pijn, vertelt ze. "Niemand weet wat ik medisch en emotioneel allemaal heb meegemaakt".

Aniston lijkt er tevens op te hinten in het interview dat ze eigenlijk geen kinderwens heeft. "Van vrouwen wordt verwacht dat ze moeder worden. Die druk is enorm hoog", zegt Aniston. "Vrouwen die geen moeder worden, worden gezien als beschadigde goederen". Het kinderloos blijven lijkt dan ook een bewuste, doordachte keuze. "Misschien is mijn levensdoel op deze planeet niet om mezelf voort te planten", vertelt de Aniston. "Misschien ben ik hier op de wereld gezet om andere dingen te doen?"

NieuwsFilm

meest populair