Zachary Levi over zijn lichaamstransformatie voor 'Shazam!'

Zachary Levi over zijn lichaamstransformatie voor 'Shazam!'

De acteur heeft behoorlijk wat spieren gekweekt voor zijn nieuwe superheldenrol.

Acteur Zachary Levi (Thor: The Dark World, Tangled) heeft voor zijn nieuwe superheldenrol in DC's Shazam! behoorlijk moeten trainen. Op Twitter onthult hij aan nieuwsgierige fan hoeveel spiermassa hij precies heeft gekweekt.

De spieren van acteur Zachary Levi zijn behoorlijk goed zichtbaar in zijn rode spandexpak (natuurlijk ook dankzij een beetje hulp van de kostuummakers). Zijn gespierde superheldenlichaam is het resultaat van keiharde training en een lang transformatieproces.

Ophef om opvulling
Eerder dit jaar was er juist nogal wat ophef onder fans toen de eerste setfoto's van DC's superheldenfilm Shazam! onthulden dat Levi wat spieropvulling heeft in zijn kostuum. Desondanks moest hij dus ook gewoon lekker ouderwets trainen in de sportschool, zo blijkt. Voor zijn training had hij zo'n drie maanden de tijd.


Het ontstaan van een superheldenlichaam
Wanneer een fan Levi op Twitter naar zijn lichaamstransformatie vraagt, vertelt hij dat hij behoorlijk wat spiermassa bij elkaar heeft moeten bulken voor zijn rol als held. "Ik ben van 91 naar 102 kilo gegaan. Daarna, in de cut-fase, ben ik teruggegaan naar 96 kilo", vertelt Levi aan zijn volgers. "Zoveel weeg ik nu overigens nog steeds".


Shazam!  verschijnt op 4 april 2019 in de bioscoop! Onlangs werd de eerste trailer uitgebracht tijdens San Diego Comic Con.



NieuwsFilm

meest populair