Michelle Williams openhartig over haar geheime huwelijk

Michelle Williams openhartig over haar geheime huwelijk

Williams is normaal erg stil en terughoudend over haar privéleven, maar onthult nu wel de gelukkige.

De Amerikaanse actrice Michelle Williams (The Greatest Showman, Venom) laat vrijwel nooit iets los over haar privéleven, maar heeft nu toch in een interviewreeks met het blad Vanity Fair iets meer verteld over persoonlijke zaken als haar liefdesleven. Zo blijkt Williams onlangs in het geheim getrouwd te zijn. Dat is op z'n minst opmerkelijk nieuws, want tot voor kort wisten we nog geeneens met wie de actrice nou überhaupt een relatie heeft. Lees hieronder alle details!

Williams vertelt haast nooit iets over haar privéleven aan de media. Zo was het tot deze week ook niet duidelijk met wie ze een relatie heeft. "Ik zou je graag alles willen vertellen, onder het mom van vrouwen die onderling dingen met elkaar delen", verklaart Williams aanvankelijk aan de journaliste van Vanity Fair, "maar het internet is nou eenmaal een eikel". Desondanks bedenkt Williams zich en doet ze toch voorzichtig een boekje open over haar privéleven wanneer ze dezelfde journaliste enkele weken later weer spreekt.

Williams is van gedachten veranderd, omdat ze mogelijke verwarring wil voorkomen. In een tweede interview onthult de Hollywoodster dan ook een aantal details over haar leven buiten de spotlights. Ze blijkt een relatie te hebben met singer-songwriter Phil Elverum, die ze heeft leren kennen dankzij een gezamenlijke vriend. Williams onthult dat de twee onlangs in het huwelijksbootje zijn gestapt tijdens een geheime ceremonie in Adirondacks, New York. Slechts een handje vol vrienden en familie was aanwezig.

Williams had eerder een relatie met acteur Heath Ledger, die ze op de set van Brokeback Mountain (2005) had ontmoet. Samen kregen ze een dochtertje, genaamd Matilda. Het stel verbrak hun relatie na drie jaar. Enkele maanden na de scheiding pleegde Ledger zelfmoord. Williams' nieuwe partner Elverum verloor zijn eerdere vrouw aan kanker. Die harde diagnose kwam een paar maanden nadat zij was bevallen van een dochter. Elverums vrouw stierf een jaar later.

Ondanks die gedeelde pijnlijke ervaringen in hun vorige relaties, zoeken Williams en Elverum dus nu bij elkaar het geluk op. Het is ze van harte gegund!

NieuwsFilm

meest populair