Glenn Close valt flauw op rode loper

Glenn Close valt flauw op rode loper

Schrik niet! Een actrice blijft een actrice...

De Amerikaanse actrice Glenn Close (Father Figures, Guardians of the Galaxy) is flauwgevallen op de rode loper van de Hollywoodpremière van haar nieuwste film The Wife. Onder het toeziend oog van vele toeschouwers en fotografen viel Close op de grond neer. Gelukkig was er niks ernstigs aan de hand, Close creëerde het gespeelde drama namelijk zelf bij een reünie met een oude bekende.

Noem het overdreven, maar de 71-jarige actrice Glenn Close houdt schijnbaar wel van een geintje zo nu en dan. Eerder deze week deed Close net of ze flauw viel tijdens de première van The Wife, waarin ze een van de hoofdrollen speelt. De reden voor dit dramatische toneelstukje? Haar voormalig Damages-collega Rose Byrne.

Close en Byrne waren samen van 2007 tot 2012 in de bekende televisieserie te zien en zijn schijnbaar zeer hecht, zo blijkt uit hun ontmoeting op de rode loper. Byrne kon niet stoppen met lachen toen Close net deed alsof ze flauwviel en hielp haar uiteindelijk terug omhoog. Daarna poseerden de twee nog samen voor de paparazzi.

Bekijk hier de grappige kiekjes!

NieuwsFilm

meest populair