Justin Theroux's buurman dreigt met harpoen

Justin Theroux's buurman dreigt met harpoen

Een burenruzie loopt volledig uit de hand!

De spanning in de woonbuurt van acteur Justin Theroux (Mute, The Girl on the Train) loopt op. Theroux is al een tijd in conflict met zijn buurman in New York City, Amerika, omdat deze een rechtszaak heeft aangespannen tegen de acteur, omdat Theroux en zijn hond teveel geluidsoverlast zouden veroorzaken. Dezelfde buurman zou andere buurtgenoten onlangs nog hebben geïntimideerd met voorwerpen die leken op harpoenen, zo beweert roddelwebsite TMZ.

Twee andere buurtbewoners hebben onder ede verklaard aan de kant van Theroux te staan, daarom heeft de boze buurman ook aan hen de oorlog verklaard. Volgens de man zou de buurt valse getuigenverklaringen hebben afgelegd, waar hij de dupe van is. De spanning loopt regelmatig zo hoog op, dat de politie moet ingrijpen.

Eind april zou het helemaal uit de hand zijn gelopen, toen de woedende buurman de twee buurtbewoners, die de kant van Theroux hebben gekozen, bedreigde met twee scherp puntige voorwerpen die leken op harpoenen, zo beweert TMZ naar eigen zeggen op basis van officiële rechtbankpapieren. Achteraf bleken het echter geen harpoenen te zijn, maar houtzaagklemmen (en die hebben overigens ook een scherpe punt).

Het conflict in de wijk van Theroux loopt dus steeds hogerop en de Hollywoodster staat er middenin. Prettig wonen is het in ieder geval vast niet. Wordt ongetwijfeld vervolgd.



NieuwsFilm

meest populair