Woedende Stan Lee noemt berichten over mishandeling 'fake news'

Woedende Stan Lee noemt berichten over mishandeling 'fake news'

Het 95-jarige Marvel-icoon is furieus, zo blijkt uit een krachtige videoboodschap waarin Lee stevig van zich afbijt.

Het gaat goed met de legendarische stripboekenauteur Stan Lee, zo laat hij weten in een nieuwe videoboodschap. Al een tijdlang verschijnen er berichten in de media waarin wordt beweerd dat de hoogbejaarde Lee zou worden mishandeld en financieel zou worden kaalgeplukt door zijn team. Dit leidde tot grote onrust onder zijn fans, maar of die met deze video is weggenomen?

"Sommige media hebben de meest hatelijke en pijnlijke berichten over mij en mijn vrienden gepubliceerd. Berichten die totaal niet kloppen, die puur en alleen gebaseerd zijn op roddels", zegt Lee allereerst om de recente reeks nieuwsberichten over zijn toestand eens en voor altijd te ontkrachten. "De beschuldigingen zijn onrealistisch en niet te geloven. Ik weet eigenlijk gewoon niet wat ik moet zeggen".

De iconische stripboekenschrijver blijkt al wel te hebben nagedacht over eventuele juridische vervolgstappen. "Als ik de kans krijg, dan daag ik jullie (de media, red.) per direct voor het gerecht voor het verspreiden van dit soort onzin", deelt een zichtbaar woedende Lee mede. "Ik ben bereid om elke cent te besteden die nodig is om dit te stoppen en zal de duurste advocaten in de arm nemen".

Voor Lee voelt het alsof hij en zijn team plotseling het slachtoffer zijn geworden van een persoonlijke vendetta tegen zijn persoon. "Er is geen enkel bewijs om dit soort uitspraken te doen over dat ik zogenaamd word mishandeld. Deze haatcampagne, deze artikelen slaan helemaal nergens op. Ik zal jullie krijgen", dreigt de 95-jarige Lee nog tegen de media die de schijnbaar valse berichten over hem hebben verspreid de afgelopen weken.

Ondanks de duidelijke woorden van Lee, speculeren bezorgde fans online volop over de onverwachtste videoboodschap van de Marvel-legende. Sommigen denken dat Lee werd gedwongen om deze boodschap op te nemen en te verspreiden. Het blijft toch ook een verhaal apart. Al deze onrust gun je niemand op zijn of haar oudedag.



NieuwsFilm

meest populair