Acteur Zachary Levi kan kritiek op 'Shazam!'-pak niet hebben

Acteur Zachary Levi kan kritiek op 'Shazam!'-pak niet hebben

Dat viel overduidelijk in het verkeerde keelgat.

Acteur Zachary Levi (Thor: The Dark World, Tangled) hield vorig weekend een live Q&A (vraag en antwoord) met zijn volgers op Instagram, maar dat pakte vast minder gezellig uit dan hij had gehoopt. De sfeer van het gesprek sloeg namelijk al snel om nadat een fan opmerkte het pak van de held Captain Marvel, dat hij draagt in het aankomende DC's Shazam!, ontzettend lelijk te vinden.

"Waarom noem je het pak verschrikkelijk lelijk? Ik denk niet dat het een slecht ontwerp is. Laat ik eerlijk zijn. Ik denk dat mijn pak gewoonweg geweldig is!", zegt Levi als reactie op de teleurgestelde fan. "Ik weet dat er nog geen officiële foto is vrijgegeven, maar er zijn al wel ontzettend scherpe foto's op het internet verschenen".

"Sommige van jullie willen gewoon boos zijn om maar boos te kunnen zijn", begint Levi voordat hij toch wel ietwat onsportief begint te schelden op de fan. "Volgens mij komt het omdat je ontzettend onzeker bent en waarschijnlijk last hebt van een hoop problemen in je privéleven. Dat spijt me", bijt de acteur van zich af.

Levi vervolgt: "Ik hoop dat je later naar dit moment terug kunt kijken en kunt waarderen dat er groep mensen met ziel en zaligheid werkt aan een hopelijk fantastische film over een zeer geliefd superheldenpersonage". De 37-jarige Shazam!-acteur hoopt dan ook dat iedereen de film een eerlijke kans geeft.


Eerder vorige week was het pak van Levi ook al onderwerp van gesprek. Toen betichtte mannenblad Men's Health de makers van de film ervan dat de spieren van Levi onder het superheldenpak niet echt zouden zijn. Ook toen reageerde Levi geïrriteerd via Twitter.



NieuwsFilm

meest populair