Rocket doet vreemd in 'Avengers: Infinity War'

Rocket doet vreemd in 'Avengers: Infinity War'

Plus de blonde Black Widow en de nieuwe schilden van Captain America.

Voor wie de eerste Guardians of the Galaxy voor de geest kan halen, weet dat Rocket Raccoon een grap uithaalde met een kunstbeen. En het blijkt dat de welbespraakte wasbeer ook in Avengers: Infinity War de nodige (vergelijkbare) grappen zal hebben. Hieronder een beschrijving van een scène uit de superheldenfilm, waarvan we gisteren heel wat mooie details en foto's kregen.

Uiteraard volgt nu een spoiler voor de film, waarin de stem van Rocket weer geleverd wordt door Bradley Cooper en waarvoor Sean Gunn de mocap verzorgde. Hieronder de beschrijving voor de scène, aangeleverd door Entertainment Weekly die aanwezig was bij de opname.

In een clip krijgen we Sebastian Stans Bucky Barnes, de voormalige Winter Soldier, te zien die nu bekend is als White Wolf. Hij maakt in Wakanda korte metten met de Outriders terwijl Rocket (een pop die door Gunn wordt vastgehouden) hem afleidt met aanbiedingen die Bucky makkelijk naast zich neer kan leggen. "Hoeveel voor het geweer?" Waarop Bucky reageert, "die is niet te koop." Waarna de aanhoudende Rocket voor het prothetische onderdeel van Bucky gaat: "Oké, hoeveel voor de arm? De arm?"

Kortom het wordt eind april weer lachen met Rocket in de film van Anthony en Joe Russo! Hieronder twee nieuwe foto's van achter de schermen, met de blonde Black Widow (Scarlett Johansson) en Captain America (Chris Evans) met zijn nieuwe schilden. Tevens een promoposter met veel van de personages.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair