De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke films zijn vanaf deze week te streamen?

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Star Trek: Beyond (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Lin | Cast: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana | Bekijk de trailer
Het derde deel in de rebootreeks van regisseur J.J. Abrams (die overigens deze film produceerde). De Enterprise bevindt zich in deze film halverwege de vijfjarige missie in de ruimte. Maar dan waar dat lange tijd goed ging, verandert alles nu, als het schip aangevallen wordt en de bemanning haar moet verlaten. Gestrand op een andere planeet, zonder kans op redding, is het aan Kirk en de crew om te proberen te overleven.


Money Monster(2016)
Bekijk de afbeelding Regie: Jodie Foster | Cast: George Clooney, Julia Roberts, Jack O'Connell, Dominic West | Bekijk de trailer
Lee Gates is een aandelenverkoper die tijdens zijn programma Money Monster gegijzeld wordt door een woedende en bewapende man. Laatstgenoemde is al zijn geld kwijtgeraakt door advies van Gates en dreigt hem te vermoorden als de camera's uitgaan. Terwijl de hele wereld toekijkt, probeert Gates te overleven en ook nog eens een zwendel bloot te leggen.


The Men Who Stare at Goats (2009)
Bekijk de afbeelding Regie: Grant Heslov | Cast: George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey | Bekijk de trailer
Bob werkt als verslaggever in Irak. Hij zoekt een goed verhaal en lijkt dat gevonden te hebben als hij Lyn Cassady ontmoet. Die beweert lid te zijn geweest van een speciale afdeling van Amerikaanse soldaten in Irak die paranormale krachten hebben. Om misschien wel het verhaal van zijn leven te schrijven, reist Bob met hem mee, op zoek naar het hoofdkwartier van de organisatie.


Black Hawk Down (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore, Eric Bana | Bekijk de trailer
Overmoedig zijn de Amerikanen soms wel. Een voorbeeld is de bijna desastreus verlopen missie in Somalië in oktober 1993. Meer dan honderd Amerikaanse legereenheden werden gedropt in hoofdstad Mogadishu om twee luitenants van een warlord te ontvoeren. Die missie liep zo erg mis, dat er tientallen Somalische soldaten in vuurgevecht raakten met de Amerikanen.


The Outsider (2018)
Bekijk de afbeelding Regie: Martin Zandvliet | Cast: Jared Leto, Tadanobu Asano, Kippei Shiina, Rory Cochrane | Bekijk de trailer
Oorspronkelijk zou deze film geregisseerd worden door de legendarische regisseur Takashi Miike, maar hij vertrok uiteindelijk. Nu heeft Zandvliet 'm geregisseerd. Centraal staat een Amerikaanse soldaat die uit de Japanse gevangenis bevrijd wordt, dankzij de hulp van zijn Yakuza-celgenoot. Maar in ruil voor zijn vrijheid, moet hij een ereschuld aflossen bij de Yakuza en zich mengen in de criminele onderwereld.


En dan de rest...

Ook deze week heeft Netflix weer prima films toegevoegd aan de database, negen om precies te zijn.

Actie
Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich (2016)
Safe (2012)
Tears of the Sun (2003)

Drama
Love Beats Rhymes (2016)
Georgia Rule (2007)
Unbroken (2014)

Documentaire
Women at War 1939-1945 (2015)
Ladies First (2018)

Komedie
About Last Night (2014)
Sydney White (2007)

Thriller
Edge of Winter (2016)

NieuwsFilm

meest populair