Simon Kinberg ('X-Men: Dark Phoenix') regisseert 'Logan's Run'-remake

Simon Kinberg ('X-Men: Dark Phoenix') regisseert 'Logan's Run'-remake

Bryan Singer, Joseph Kosinski en Nicolas Winding Refn werden de afgelopen jaren ook als mogelijke regisseurs genoemd.

Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix) heeft een deal gesloten om de remake te maken van de scifi-klassieker Logan's Run uit 1976. De oorspronkelijke film was gebaseerd op het gelijknamige boek van William F. Noland en George Clayton Johnson.

Het verhaal van Logan's Run laat een toekomstige utopie zien waarin iedereen op een bepaalde manier moet sneuvelen om de wereld in balans te kunnen houden. Eenieder die afwijkt van deze maatregelen wordt een 'runner' genoemd en wordt opgejaagd door de zogenaamde 'Sandmen'. Het hoofdpersonage Logan 5 is zelf zo'n Sandman, die wordt gedwongen om zelf op de vlucht te slaan.

Peter Craig, scenarist van The Hunger Games: Mockingjay en The Town, zal het script schrijven. De hoofdrol zal deze keer weggelegd zijn voor een vrouw in plaats van een man in het oorspronkelijke verhaal. Kinberg heeft eerder al laten weten dat hij Logan's Run ziet als een potentiele franchise.

In de afgelopen jaren werden ook Bryan Singer, Joseph Kosinski en Nicolas Winding Refn als mogelijke regisseurs genoemd.

NieuwsFilm

meest populair