Nieuwe 'Men in Black' moet geleid worden door Chris Hemsworth

Nieuwe 'Men in Black' moet geleid worden door Chris Hemsworth

De film volgt een Jurassic World-aanpak.

In 2019 moet er een nieuwe Men in Black in de bioscoop verschijnen, zonder hoofdrolspelers Tommy Lee Jones en Will Smith en wel met een compleet nieuwe cast. Nu is Chris Hemsworth (Thor) in beeld om een van de drie hoofdrollen op zich te gaan nemen in de spin-off. Dit meldt Heat Vision.

Volgens de website zoekt Sony Pictures naar een gevarieerde cast, met een witte man, een gekleurde vrouw en een oudere man. Het doel is om een soort Jurassic World-strategie te volgen: de film speelt zich af in dezelfde hedendaagse wereld en continuïteit, maar richt zich op nieuwe personages. Cameo's lijken dus niet uitgesloten.

De nieuwe Men in Black zou zich gaan afspelen in Londen en de regie ligt in handen van F. Gary Gray, bekend van de kaskraker Fast & Furious 8 (2017) en Straight Outta Compton (2015). Het script komt uit de pen van Iron Man-schrijvers Matt Holloway en Art Marcum.

De verschijningsdatum staat vast op 14 juni 2019. Als Sony deze datum wil halen, dan volgen komende maanden meer details en namen.



NieuwsFilm

meest populair