Matt Reeves en Netflix winnen biedingsoorlog voor 'Life Sentence'

Matt Reeves en Netflix winnen biedingsoorlog voor 'Life Sentence'

Een immens populair sci-fi verhaal.

Matt Reeves en Netflix verspillen geen tijd als het aankomt op hun nieuwgesloten deal. De streamingdienst heeft voor de schrijver de rechten gekocht op een kort sci-fi verhaal. Het gaat om Life Sentence, een verhaal van schrijver Matthew Baker.

Het verhaal draait om een wereld waarin criminelen niet meer naar de gevangenis gestuurd worden. In plaats daarvan verwijdert de justitie hun herinneringen. De film draait om een man wiens geheugen gewist is, die zich probeert te vereenzelvigen met handelingen uit zijn verleden en relaties die hij heeft.

Er was volgens Deadline een echte biedingsoorlog voor de rechten op het verhaal. Acht andere studio's, Amazon Studios, Warner Bros., Universal, MWM Studios, Fox 2000, New Regency, Gaumant en Apple wilden de rechten. Netflix zou een bedrag van zes cijfers hebben betaald, en dat worden er zeven als er daadwerkelijk een film komt.

Reeves ontwikkelt het project onder een nieuwe deal die hij met Netflix gesloten heeft. Wanneer de film uit moet komen is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair