Vechtende studio's bieden fortuin voor Dwayne Johnsons 'Red Notice'

Vechtende studio's bieden fortuin voor Dwayne Johnsons 'Red Notice'

Megasalaris voor The Rock.

Met het succes van Jumanji: Welcome to the Jungle wordt opnieuw duidelijk dat Dwayne Johnson de grote man is in Hollywood. De filmrollen vliegen hem om de oren en met een volgend project gaat hij naar een nieuw (financieel) hoogtepunt in zijn carrière.

Volgens Heat Vision kan The Rock een salarisstrookje van maar liefst $25 miljoen verwachten voor zijn aandeel in de film Red Notice. De actiekomedie bevindt zich nog in de kinderschoenen, maar leidt nu al tot een biedingsoorlog tussen de studio's Legendary, New Line, Paramount, Sony en Universal.

De studio's lijken er alles voor over te hebben en willen Johnson een enorm salaris in het vooruitzicht stellen. Red Notice moet geregisseerd worden door Rawson Marshall Thurber. Thurber is de regisseur van het aanstaande Skyscraper, ook met Johnson, en klaarblijkelijk hebben de studio's veel vertrouwen in die actiefilm. De regisseur zou $10 miljoen ontvangen voor Red Notice.

'Red Notice' is zeg maar de Code Rood / Defcon 1 van INTERPOL en daarmee de zwaarste alarmering van de 'International Criminal Police Organisation'. Johnson zou in de film een agent spelen die voor INTERPOL werkt en hij moet ongetwijfeld achter criminelen aan. Het budget van de film zou rond de $125 tot $150 miljoen liggen.

The Rock zien we komende maanden in de gameverfilming Rampage (april), de genoemde actiefilm Skyscraper (juli) en het drama Fighting with My Family (september). Binnenkort start hij met de opnames voor Walt Disney's Jungle Cruise.



NieuwsFilm

meest populair