Gal Gadot reageert sportief op negeren 'Wonder Woman' bij Oscars

Gal Gadot reageert sportief op negeren 'Wonder Woman' bij Oscars

'Wonder Woman' werd tot grote verbazing van vele fans voor geen enkele categorie genomineerd.

Fans van Patty Jenkins' Wonder Woman zullen vast teleurgesteld zijn dat de film geen enkele nominatie voor de Academy Awards wist binnen te slepen. Warner Bros. voerde ook nog eens een uitgebreide campagne om de film te promoten voor de awardshow, maar gelukkig vat hoofdrolspeelster Gal Gadot het allemaal erg sportief op.

"Het ontroerde me echt om te zien dat er zo veel mensen baalden dat onze film niet werd genomineerd. Al hebben we de film nooit om die reden gemaakt", vertelt Gadot in een reactie tijdens een interview. "Je kunt nou eenmaal niet alles hebben. We zijn al lang blij dat de film zo positief werd onthaald en dat we een vervolg mogen maken. Dus wie weet? Misschien de volgende keer", zegt Gadot nog.

Wonder Woman werd inderdaad behoorlijk goed ontvangen door het publiek en ondanks dat het misschien niet heel realistisch was om een nominatie in de grote categorieën te verwachten, hadden veel fans wel gerekend op zeker één nominatie in de meer technische categorieën, zoals de prijs voor beste kostuums.

Deze keer zit Wonder Woman er dus niet bij, maar wellicht dat de sequel meer succes gaat hebben. In ieder geval lijkt het er wel op dat de makers volop liefde in hun werk stoppen.



NieuwsFilm

meest populair