Michael B. Jordan twijfelde niet over 'Black Panther' na floppen 'Fantastic Four'

Michael B. Jordan twijfelde niet over 'Black Panther' na floppen 'Fantastic Four'

Alweer de tweede Johnny Storm in het Marvel Cinematic Universe!

Destijds was de casting van acteur Michael B. Jordan in Josh Tranks gefaalde reboot van Fantastic Four (2015) bijzonder controversieel. Desondanks wist Jordan een vlammende Johnny Storm neer te zetten, maar veel succes boekte hij niet, omdat de film zelf kapot werd geschreven door de critici en fans. Met Marvels Black Panther mag hij het nog eens proberen in het genre.

In een nieuw interview vertelt acteur Michael B. Jordan dat hij blij is met de nieuwe kans die hij heeft om zichzelf te bewijzen in de volgende maand te verschijnen superheldenfilm Black Panther. Jordan speelt in die prent de rol van slechterik Erik Killmonger. Dankzij de casting werkte Jordan opnieuw met regisseur Ryan Coogler, met wie hij eerder de sterk ontvangen films Creed (2015) en Fruitvale Station (2013) maakte.

"Ik aarzelde geen moment toen ik de kans kreeg om opnieuw in een superheldenfilm te mogen spelen. Ik ben een nerd en het voelt gewoon ontzettend goed om in dit soort films te mogen spelen", vertelt Jordan over zijn terugkomst naar het superheldengenre. Jordan ziet Black Panther vooral als een nieuwe kans, zo vertelt hij. "Ik zie dit echt als een nieuwe kans om het nu wel goed te doen. Ook vooral omdat er nu een perfecte werksfeer is met goede mensen".



NieuwsFilm

meest populair