Tijdreizen in 'Avengers: Infinity War' en 'Avengers 4'?

Tijdreizen in 'Avengers: Infinity War' en 'Avengers 4'?

Plus de eerste tv trailer.

Het mag geen geheim zijn dat Avengers: Infinity War en Avengers 4 een verhaallijn volgt rond de slechterik Thanos. Uit foto's vanaf de set werd door 'het internet' opgemaakt dat tijdreizen een onderdeel zou worden van de films. De regisseurs Anthony en Joe Russo hebben hier nu op gereageerd.

In gesprek met MTV lieten The Russo Bros. weten dat ze op de hoogte zijn van de geruchten. Een van de broers gaf zelfs een hint:


Bekijk de afbeelding"Kijk, het is zeker interessant en ja, er lekken altijd foto's en dan worden er ideeën bij verzonnen wat deze betekenen. In Civil War is er een scène van 5 minuten rond een technologie. En dat hebben we met opzet gedaan. Dus als je die film terugkijkt dan krijg je misschien een hint van waar het allemaal naar toe gaat." - Joe Russo

Hiermee verwijst Russo vermoedelijk naar de scène waarin Tony Stark gebruikt maakt van de "Binary Augmented Retro-Framing" tech waarmee hij zijn gedachten kan laten projecteren. In de bewuste scène in Captain America: Civil War zien we onder meer een jonge Tony.

Infinity War verschijnt eind april en Avengers 4 ongeveer een jaar later. Hieronder de eerste tv-trailer, zonder nieuwe beelden.



NieuwsFilm

meest populair