Dark Universe wordt helemaal opnieuw vormgegeven

Dark Universe wordt helemaal opnieuw vormgegeven

Universal weet niet zeker wat het moet.

Universal Pictures werkt druk aan een herstructurering van het Dark Universe. Scenarioschrijver Ed Solomon heeft nu bevestigd dat hij niet meer werkt aan The Invisible Man. De film met acteur Johnny Depp in de hoofdrol had in 2020 gelanceerd moeten worden, maar dat lijkt nu onwaarschijnlijk.

De gedachte achter het Dark Universe was om een groot monsteruniversum te lanceren met reboots van onder meer de mummie, het monster van Frankenstein en de onzichtbare man. Die plannen werden geschrapt toen The Mummy vorig jaar niet alleen kritisch maar ook commercieel een grote mislukking was.

Universal stuurde daarop franchisehoofden Alex Kurtzman en Chris Morgan weg en maakte geen nieuwe aankondigingen omtrent de leiding daarover. Nu lijkt het er dus op dat er niks meer gaat gebeuren, en dat men vooral alles opnieuw vorm aan het geven is, alvorens er weer beslissingen gemaakt worden.

"Ik geloof dat Universal nu bezig is met het opnieuw uitdenken van het universum, en dat is denk ik een goede zaak," vertelde Solomon daarover.



NieuwsFilm

meest populair