Toekomst vierde 'Star Trek' onduidelijk

Toekomst vierde 'Star Trek' onduidelijk

De Tarantino-film lijkt roet in het eten te gooien.

Chris Hemsworth weet niet zeker of Star Trek 4 er nog gaat komen. Dat zegt de acteur naar aanleiding van berichten dat regisseur Quentin Tarantino een nieuwe film in de franchise ontwikkelt. Die werd in 2009 opnieuw gelanceerd door J.J. Abrams, maar was met Star Trek Beyond niet zo succesvol.

Die matige box office prestaties maakte dat er vraagtekens gesteld worden bij de eventuele verschijning van de eerder aangekondigde vierde film in de reeks. Details daarover waren nooit onthuld, al wisten we dat Chris Hemsworth terug zou keren als George Kirk. Sinds Beyond het niet zo goed deed, is het stil.

De site IGN sprak met Hemsworth tijdens diens promotietoer voor de film 12 Strong en vroeg hem naar de status van de vierde Trek. "Ik weet het niet. Ik denk dat ik J.J. maar eens moet gaan bellen en hem dezelfde vraag stellen, want ik heb ook niets meer gehoord."

De vraag is nu dus vooral wat men wil gaan doen. Nu Tarantino een film ontwikkelt, lijkt het minder waarschijnlijk dat de vierde Trek er zal komen.

NieuwsFilm

meest populair