Fantastic Four-film 'Doctor Doom' gewoon nog in de maak

Fantastic Four-film 'Doctor Doom' gewoon nog in de maak

Of zal Disney deze uiteindelijk tegenhouden?

Komend jaar tot anderhalf jaar heeft Walt Disney de tijd om de overname van 20th Century Fox af te ronden. In de tussentijd lijkt Disney zich niet te bemoeien met de activiteiten van de filmstudio. De miljardendeal zou namelijk nog tegengehouden kunnen worden door de Amerikaanse mededingsautoriteit. Dit betekent dat Fox door blijft gaan met lopende plannen, zoals nieuwe Fantastic Four-films.

Een van de projecten die is opgestart is een film rond de slechterik Doctor Doom. Tijdens SDCC verleden jaar meldde Legion-showrunner Noah Hawley dat hij deze in ontwikkeling heeft. Hawley sprak met Collider over de status en of hij al iets heeft vernomen in het kader van de overname.


Bekijk de afbeelding"Ik heb nog geen enkel gesprek gehad over Doom in het kader van de overname. We kijken nog naar een flinke periode - waarschijnlijk een jaar, minimaal - voor dit project door kan gaan. Wie weet, corporate gezien, welke gesprekken er dan hebben plaatsgevonden. Ik wacht nog steeds op een telefoontje met iemand die iets gaat zeggen. Zo niet, dan ga ik gewoon door." - Noah Hawley

De Fantastic Four-film uit 2015 was een behoorlijke flater. De film, ook met Doctor Doom, flopte en beëindigde daarmee toekomstplannen op een nieuwe reeks.

NieuwsFilm

meest populair