Matthew Vaughn wil DCEU wel redden

Matthew Vaughn wil DCEU wel redden

Hij vindt het leuker om een film te maken als de lat heel laag ligt.

Regisseur Matthew Vaughn blijkt gesprekken gevoerd te hebben met Warner Bros. over het maken van een DC Comics-film. Nu het filmuniversum van Warner worstelt, heeft hij er wel zin in om een film te maken in de franchise.

"Ik hou van de wereld van DC en ik voer momenteel over een aantal dingen gesprekken met hen," onthulde Vaughn. "Het is leuker om je bezig te houden met een franchise, als die zich op een dieptepunt bevindt, omdat het dan gemakkelijker is om een goede film te maken. Dus als ik me bezig zou kunnen houden met een paar van de superheldenfilms die in de maak zijn, kan ik er wellicht iets goeds van maken."

Zoiets deed Vaughn natuurlijk al met X-Men: First Class, waarmee hij de Fox-franchise nieuw leven inblies na het teleurstellende X-Men: The Last Stand. "Toen ik X-Men maakte, lag de lat erg laag. X-Men 3, zonder dat ik daar vervelend over wil doen, wat geen meesterwerk. Dus het is leuker om iets te redden en opnieuw uit te vinden dan bijvoorbeeld een nieuwe Guardians [of the Galaxy] te moeten maken, om maar iets te noemen."

Ondanks dat Vaughn gesprekken voert over het regisseren van een DCEU-film, is er nog niets zeker en is het wachten tot hij eventueel tekent voor een film.



NieuwsFilm

meest populair