Horror-poster X-Men spin-off 'The New Mutants'

Horror-poster X-Men spin-off 'The New Mutants'

Nieuw genre in het superheldendomein.

Voor wie zijn comics een beetje kent, weet dat er ook heel wat superhelden-comics zijn met een sterk horror-element. Het wachten was dan ook op het moment dat dit vertaald zou worden naar het witte doek. The New Mutants is een vermoedelijke aftrap van een reeks horror-achtige superheldenfilms. Onderstaande poster onderstreept dat de film van regisseur Josh Boone geen reguliere X-Men film wordt.

De elfde X-Men film wordt gebaseerd op de Marvel Comics met dezelfde naam. De "nieuwe mutanten" stammen uit 1982 en het verhaal volgt een team van tiener-mutanten die hun krachten nog onder controle moeten krijgen. Deze New Mutants staan ook aan de basis van X-Force, het team dat waarschijnlijk terugkeert in de Deadpool-reeks.

Bekijk de afbeelding
In The New Mutants zien we rollen van Anya Taylor-Joy (Illyana Rasputin / Magik), Maisie Williams (Rahne Sinclair / Wolfsbane), Henry Zaga (Sunspot / Roberto da Costa), Charlie Heaton (Sam Guthrie / Cannonball), Blu Hunt (Danielle Moonstar / Mirage) en Alice Braga als Dr. Cecilia Reyes.

Vanaf 12 april moet de soort van spookhuis-superheldenfilm in de Nederlandse bioscoopzalen draaien. De eerdere teaser trailer:



NieuwsFilm

meest populair