Captain America geeft oude vriendin een nieuwe kans

Captain America geeft oude vriendin een nieuwe kans

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

In februari dit jaar maakten acteurs Chris Evans (Avengers: Infinity War, Snowpiercer) en Jenny Slate (Venom, Despicable Me 3) bekend uit elkaar te gaan, na een korte prille relatie van nog geen jaar. Nu lijken de twee beroemdheden de draad echter weer te hebben opgepakt, zo bevestigen bronnen aan People.

Evans en Slate zijn de afgelopen tijd meerdere keren samen gespot in het openbaar. Zo zouden de twee samen uiteten zijn geweest en zou Slate hebben meegeholpen met het uitzoeken van een nieuw appartement voor Evans. Ook plaatsten de acteurs diverse hints op social media. Zo schreef Slate meermaals over haar 'vriendje'. Dat Evans en Slate weer samen lijken te zijn, bevestigen ook enkele bronnen aan People.

Kort na de breuk begin dit jaar vertelde Slate in een interview in Vulture dat zij en Evans het fijn vonden om bij elkaar te zijn, maar dat de twee allebei ontzettend verschillend zijn. "Chris is ontzettend beroemd, hij is immers Captain America", zei ze toen. "Hij heeft haast geen vrijheid in het openbaar en ik wilde een zo normaal mogelijk leventje kunnen leiden, maar dat kon niet met hem". De populariteit van Evans en hun gebrek aan privacy, lijken dus een oorzaak van hun breuk te zijn geweest.

Evans en Slate leerden elkaar kennen op de set van Marc Webb's prent Gifted. Na enkele dates, sloeg de vlam toen definitief over, totdat het stel begin dit jaar de stekker uit hun relatie trok. De gevoelens lijken er dus nog steeds te zitten, want Evans en Slate geven hun relatie nu dus een nieuwe kans.



NieuwsFilm

meest populair