Warner prikt releasedata nieuwe films

Warner prikt releasedata nieuwe films

Shaft, The Goldfinch en Tag krijgen allemaal een releasedatum.

Warner Bros. heeft een aantal releasedata geprikt voor aankomende films en het schema een beetje opgeschud. Tag is verplaatst van 29 juni naar 15 juni 2018. Verder heeft men besloten om Shaft en The Goldfinch in de loop van 2019 in de bioscoop uit te brengen.

Tag
Een komedie die draait om vijf zeer competitieve vrienden. Zij houden al jarenlang elk jaar weer een maand lang een spelletje tikkertje. Daarbij is alles toegestaan. Dit jaar valt het spel samen met het huwelijk van de enige onverslagen speler in de groep. Het zou hem een makkelijk doelwit moeten maken, maar hij weet dat ze komen en is er klaar voor. Vanaf 15 juni 2018 in de bioscoop.

Shaft
Shaft is vanaf 14 juni 2019 in de bioscoop te zien. De film draait om John Shaft, gespeeld door Jessie T. Usher, die de zoon van Samuel L. Jackson speelt. Ze moeten samenwerken aan een groot misdrijf en proberen dat op te lossen. Maar eenvoudig is dat niet, want de twee liggen elkaar ook niet lekker.

The Goldfinch
Gebaseerd op het gelijknamige boek van Donna Tartt. The Goldfinch draait vanaf 11 oktober 2019 in de bioscoop. De film draait om Theo Decker, die op dertienjarige leeftijd zijn moeder verliest bij een aanslag in een museum. Bij die aanslag neemt hij het schilderij Het Puttertje van Carel Fabritius met zich mee, en neemt zijn leven een behoorlijk bizarre wending. Met een mogelijke hoofdrol voor Ansel Elgort.



NieuwsFilm

meest populair