J.J. Abrams: 'Star Wars IX' rondt Skywalker-saga af

J.J. Abrams: 'Star Wars IX' rondt Skywalker-saga af

En Daisy Ridley wil Rey niet meer spelen na film nummer 3.

Vorige maand nog hintte Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy ernaar dat we een nieuwe Star Wars-trilogie rond Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) en Poe (Oscar Isaac) te zien zouden krijgen. Nu blijkt dat Daisy Ridley dat iets anders ziet en dat ook regisseur J.J. Abrams, die ons Episode IX brengt, dat heeft.

Ridley vertelde dat ze haar personage nog maar een keer wil spelen na The Last Jedi. "Nee, ik wist niet echt waar ik voor tekende. Ik had het scenario niet gelezen, maar voor zover ik wist, zouden er veel leuke mensen aan werken en dacht ik vooral dat het een leuke ervaring zou worden. Nu voel ik me alsof ik nog veel meer geluk heb gehad dan toen. Ik voel me onderdeel van iets en ik voel me echt thuis. Ik kijk ook echt heel erg uit naar de derde film om het geheel af te ronden. Want uiteindelijk tekende ik voor drie films. Dus in mijn hoofd worden het er niet meer. Ik heb het gevoel dat drie een prima aantal is om het mee af te ronden," aldus de actrice.

En ook J.J. Abrams, die de trilogie mocht lanceren met The Force Awakens en nog terugkeert voor Episode IX, vertelde dat het tijd is om de boel af te ronden. "Ja, zo zie ik het wel," vertelde Abrams over het afsluiten van de Skywalker saga. "Maar zeker is het nog niet, de toekomst is altijd in beweging."

Hoe dan ook, weten we dat Rian Johnson ons de komende jaren een nieuwe trilogie in een andere uithoek van het sterrenstelsel mag brengen.



NieuwsFilm

meest populair