'Multiple Man' brengt X-Men naar nieuw genre

'Multiple Man' brengt X-Men naar nieuw genre

James Franco wil allesbehalve een gewone superheldenfilm maken.

Kortgeleden werd verrassend genoeg een nieuwe X-Men-film aangekondigd van James Franco. Hij werkt samen met filmstudio 20th Century Fox aan Multiple Man, en vertelt nu voor het eerst wat over de film. Samen met Simon Kinberg wil Franco een film ontwikkelen die de franchise naar een nieuw genre brengt.

"Voor ons is het uitgangspunt, hoe we dit vernieuwend kunnen maken," begon Franco tijdens een interview met The Hollywood Reporter. "Wat ik zo mooi vind aan wat Simon Kinberg en Fox en de mensen achter de X-Men gedaan hebben met Deadpool en Logan, is dat ze nu keihard voor een R-Rating gaan. En nu nemen we dit superheldengebeuren en brengen we het naar nog andere genres. Dus we werken op dit moment samen met Simon Kinberg aan een X-Men project."

Multiple Man, om wie de Franco-film moet draaien, maakte in de comic Giant-Size Fantastic Four in 1975 zijn opwachting. Het personage heeft de kracht om zichzelf direct te vermenigvuldigen. Dat Franco hier wel een interessant project in ziet, klinkt dan ook niet heel vreemd.

Er is nog geen regisseur voor het project, maar naar het schijnt werkt Allan Heinberg (Wonder Woman) aan het script.



NieuwsFilm

meest populair