Actierijke clips 'Avengers: Infinity War' online gelekt

Actierijke clips 'Avengers: Infinity War' online gelekt

De Avengers en Guardians in actie.

Online zijn de eerste beelden gelekt uit Avengers: Infinity War. De zes clips lijken uit twee bepaalde scènes te komen, waarvan we eerder al enkele screenshots zagen. Bij elkaar duren de clips zo'n 1,5 minuut. De clips blijven waarschijnlijk niet heel lang online. Daarom hieronder de omschrijving. Let op spoilers.

In de beelden - met het watermerk The Ascended Ancient - zien we uiteraard wat spoilers. Zo zien we de Guardians of the Galaxy door het huis sneaken van The Collector (Benicio Del Toro). Ze zien Thanos (Josh Brolin in mocap) die vraagt waar de Reality Stone is. The Collector kreeg deze van de Volstagg (Ray Stevenson) en Sif (Jaimie Alexander) aan het einde van Thor: The Dark World. Drax is uiteraard blij om Thanos te zien, zodat hij wraak kan nemen.

In andere clips zien we ook het trio Captain America (Chris Evans), Falcon (Anthony Mackie) en Black Widow (Scarlett Johansson). Falcon neemt het het op tegen Proxima Midnight, een lid van de Black Order en daarmee rechterhand van Thanos. Ook zien we Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en een flits van Vision, de rol van Paul Bettany.

Vanaf eind april 2018 is de complete film te zien en de trailer voor Infinity War wordt verwacht bij de première van Star Wars: The Last Jedi.

Helaas de clips zijn offline gehaald... We hebben nog wel onderstaande 'breakdown' gevonden.



NieuwsFilm

meest populair