Bijzonder mooie trailer Del Toro's 'The Shape of Water'

Bijzonder mooie trailer Del Toro's 'The Shape of Water'

Een meesterwerk, zo horen we.

Er is een laatste trailer vrijgegeven voor The Shape of Water, de eerstvolgende film van regisseur Guillermo del Toro. Hij regisseerde het project en schreef het script samen met Vanessa Taylor. De hype is in elk geval groot (zo won hij tijdens het filmfestival van Venetië de prijs voor de beste film), en onderstaande trailer laat zien waarom.

Fox Searchlight, de studio achter de film, ziet The Shape of Water ook als een echte kanshebber voor de Oscars. Het is een sprookje zoals alleen Del Toro die kan maken, waarin een vrouw verliefd wordt op een mysterieus wezen dat gevangengehouden werd in de faciliteit waar zij werkt.

De eerste recensies zijn dan ook zeer positief. Op RottenTomatoes scoort het project gemiddeld een 8,5 en is 97 procent van de critici positief. Zij stellen dat het een film van Del Toro "die zich visueel enorm onderscheidt en die visuele kracht wordt geëvenaard door een emotioneel meeslepend verhaal, dat krachtig tot leven gebracht wordt door Sally Hawkins".

Naast Sally Hawkins (Elisa) zijn er ook hoofdrollen voor Doug Jones als het wezen, Octavia Spencer (Zelda), Michael Shannon als Colonel Richard Strickland en Michael Stuhlbarg als Dr. Robert Hoffstetler. In de Verenigde Staten vindt de reguliere première op 8 december plaats, in Nederland is hij vanaf 15 februari 2018 te zien.



NieuwsFilm

meest populair