Kevin Feige wil einde aan rivaliteit Marvel en DC-fans

Kevin Feige wil einde aan rivaliteit Marvel en DC-fans

Hij snapt niet waarom fans onderling strijden.

Als het aan Kevin Feige, het studiohoofd van Marvel, ligt komt er eindelijk een einde aan de strijd tussen fans van Marvel en DC Comics. Nu Thor: Ragnarok in de bioscopen draait en Justice League bijna in première gaat, is het wat hem betreft tijd dat fans stoppen met onderling kibbelen.

"Ik vind het belachelijk," begon Feige. "Ik vind films geweldig en dat mensen geweldige films moeten zien en steunen. Dat doe ik namelijk ook en zo vond ik Wonder Woman ook erg goed. Ik kan niet wachten om te zien wat Geoff Johns en Joss [Whedon] en de rest gemaakt heeft met Justice League."

Desgevraagd speculeerde Feige over de oorsprong van die rivaliteit. "Misschien dat mensen van rivaliteiten houden? Ik weet het niet. Maar ik zie Geoff Johns binnenkort en ga met hem ergens uit eten. We gingen laatst samen naar een [Richard] Donner-evenement. Dick's Superman is nog altijd het beste archetype voor superheldenfilms. Dus ja, ga naar coole films in de bioscoop. Waar maak je je verder zorgen over?"

Duidelijk is dat de rivaliteit enkel bestaat in het hoofd van sommige fans en dus niet in de hoofden van de studiobazen.



NieuwsFilm

meest populair