Kevin Spacey op laatste moment helemaal vervangen in 'All the Money in the World'

Kevin Spacey op laatste moment helemaal vervangen in 'All the Money in the World'

Twee maanden voor de release neemt Christopher Plummer alles van hem over.

Na al het nieuws rond Kevin Spacey, was het de vraag wat Sony Pictures en regisseur Ridley Scott zouden doen met All the Money in the World. De film van Scott zou in december in de bioscoop te zien zijn, maar het is nu de vraag of dat wel gaat lukken.

Sony heeft vandaag bekend gemaakt dat het Spacey helemaal uit de film gaat snijden. In plaats daarvan neemt Christopher Plummer de komende weken al zijn scènes opnieuw op. Het is het derde grote project van Spacey dat geschrapt wordt. Ook Netflix-serie House of Cards gaat verder zonder Spacey en de complete film Gore - die in post-productie verkeerde - komt er niet.

All the Money in the World draait om de ontvoering van de zestienjarige John Paul Getty III (Charlie Plummer) en de wanhopige poging van zijn toegewijde moeder Gail (Michelle Williams), om zijn grootvader - een miljardair - (Spacey) over te halen het losgeld te betalen. Dat weigert hij, maar daarop doet Gail er alles aan om hem alsnog over te halen om het geld te betalen.

Je kan hieronder de trailer bekijken, waarin Spacey nog wel zit. In Nederland staat de release gepland voor 11 januari 2018.



NieuwsFilm

meest populair