Nieuwe pakken op 'Avengers: Infinity War' promo-art

Nieuwe pakken op 'Avengers: Infinity War' promo-art

En er is een trailer tease... Althans, een soort van grappige.

Nu Marvels Thor: Ragnarok in de wereldwijde bioscoopzalen te zien is, zal het niet al te lang meer duren voordat de trailer van Avengers: Infinity War opduikt. In die film zullen de helden er niet allemaal hetzelfde uitzien. Onderstaande promo-art geeft een nieuwe indruk op een aantal van de hoofdpersonages.

De meest opvallende helden op onderstaande promo zijn Spider-Man (Tom Holland), Iron Man (Robert Downey Jr.) en Black Widow (Scarlett Johansson). Peter Parker draagt het "Iron Spider"-pak dan we ook al kort zagen in Spider-Man: Homecoming en uiteraard heeft ook Tony Stark weer een nieuw harnas voor zichzelf gemaakt, vermoedelijk 'Armor 51' of 'Model-Prime Armor'. Natasha Romanoff is gekleed in een groen outje en ze heeft zoals bekend blond haar. De andere helden zijn Captain America (Chris Evans), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), en Star-Lord (Chris Pratt).

Bekijk de afbeelding
In de film krijgen we overigens nog veel meer helden te zien, met ook Thor (Chris Hemsworth), Rocket Raccoon (Bradley Cooper) en tiener Groot (Vin Diesel), Hulk (Mark Ruffalo), Drax (Dave Bautista), Gamora (Zoe Saldana), Mantis (Pom Klementieff), Falcon (Anthony Mackie), Hawkeye (Jeremy Renner), Black Panther (Chadwick Boseman), Ant-Man (Paul Rudd), War Machine (Don Cheadle) en Bucky Barnes / Winter Soldier, de rol van Sebastian Stan.

En al deze helden moeten het opnemen tegen tegen Thanos (Josh Brolin) en zijn Black Order, bestaande uit Black Dwarf, Corvus Glaive, Ebony Maw en Proxima Midnight. Vanaf 25 april draait de superheldenfilm van het duo Anthony en Joe Russo in de Nederlandse bioscoop. De trailer wordt midden december verwacht. De regisseurs hebben een boodschap voor de ongeduldigen onder ons, met onderstaande "trailer tease"...

Regarding your demands for the release of the Infinity War trailer . . .

Een bericht gedeeld door The Russo Brothers (@therussobrothers) op



NieuwsFilm

meest populair