Nieuwe hoop voor 'The Adventures of Tintin' vervolg?

Nieuwe hoop voor 'The Adventures of Tintin' vervolg?

Geen Peter Jackson, maar wel een andere kandidaat.

In 2011 verscheen The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, geregisseerd door Steven Spielberg. Voor de animatiefilm werden gelijk twee vervolgen aangekondigd, waarvan de eerste geregisseerd zou gaan worden door Peter Jackson. Dit is er echter nooit van gekomen. In de nieuwe editie van EMPIRE Magazine geeft acteur Jamie Bell aan wel een kandidaat te kennen.

Volgens Bell, die in The Adventures of Tintin de motion capture rol vervulde van Tintin a.k.a. Kuifje, had hij tijdens de première van de film Film Stars Dont Die In Liverpool met iemand een gesprek over het vervolg: "Iemand zei tijdens de première 'Ooh misschien kan Andy Serkis deze regisseren' en ik was van 'Mijn god, dat is een geweldig idee. A super idee!' Daar kan ik mij helemaal in vinden. Ik zou weer met Peter willen werken uiteraard. Maar werken met Andy is altijd geweldig aangezien hij zo getalenteerd is. Ik zou het fantastisch vinden." Vervolgens wees Bell de journalist erop dit te vermelden, in de hoop dat het werkelijkheid wordt.

In The Secret of the Unicorn had Andy Serkis - uiteraard - ook een aandeel. Hij vervulde de rol van Captain Haddock en Sir Francis Haddock. Ondanks de winst van de Golden Globe voor Beste animatiefilm en een wereldwijde opbrengst van $373 miljoen bij een productiebudget van $135 miljoen zijn er de laatste jaren weinig hoopvolle berichten verschenen over het vervolg die naar verluidt The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun zou moeten gaan heten.



NieuwsFilm

meest populair